maandag 7 mei 2012

Klein spul

Een berichtje vol klein spul..... Om te beginnen: PIEP. Lotte vondt 'm samen met Kobus. Een mini klein kuikentje en kon het nog net uit Kobus zijn bek redden. Natuurlijk zochten we eerst de moederkloek, maar die was nergens te vinden. Wel liep er een kat te loeren, dus.... Besloten we Piep te addopteren.
Lotte helemaal gelukkig natuurlijk, Hij (of zij) doet zijn naam eer aan en piept werkelijk de hele dag. We dachten dat hij misschien een vriendje nodig had en gaven hem een nepkuiken. Hadden we nog van de Pasen, je weet wel,zo'n opwindkuiken. Piep is er zo blij mee. Hij speelt en kroelt er gewoon mee! Piep woont in het konijnenhok, en kan zo alles goed zien en horen.
We hebben nog meer, want de kikkervisjes van Karel veranderen in mini kikkers. Ik wist niet dat ze zo klein konden zijn.
En dan zit er ook nog een enorme kikkervis, wij denken echt dat dit een brulkikker wordt.
Het zaaigoed is ook nog wat klein spul, ik had het voor we op vakantie gingen, uitgepoot en buiten gezet. Natuurlijk veel te koud en dan groeit het ook niet erg hard. Maar nu ga ik het vertroetelen en groeien dat die pompoenen dan doen...
Nog meer klein spul: Dit knuffeltje maakte ik voor een heel klein jongetje. En kijk eens met eigen label. Na wat freubelen eindelijk gelukt, dat wilde ik al zo lang
Kortom, lekker bezig met al dat kleine spul hier.

1 opmerking: