vrijdag 20 april 2012

De grijze kamer

Ja, de grijze kamer is in gebruik genomen. Het is een stoere jongenskamer geworden, er moet nog wel wat opgehangen enzo. Maar de bewoners zijn er ingetrokken.
En de kast staat ook, dat was nog een puzzeltje. We kregen 'm van Ankie, met alle schroefjes, tekeningen en haakjes erbij. Een super functionele kast, waar ze flink wat opbergruimte door hebben. De open kast mogen ze zelf inrichten.
En weet je wat zo grappig is? Je ziet meteen het verschil tussen de broers: Boven is van Karel, die had er alleen zijn voetbalbekers in staan.( o,ja en haaieneitjes) De onderste plank is van Floris, een echte verzamelaar. Die plank is al vol, met van alles en nog wat!
Tom en al zijn kikkervisvrienden zijn ook in de grijze kamer komen wonen, heel gezellig.
Dit was gisteren het uitzicht. Donkere wolken en prachtig fel zonlicht met als kroon: de REGENBOOG Zo mooi, hij stond helemaal om onze schuur, jammergenoeg kreeg ik dat niet op de foto. Ik kon wel de ene kant aan de straatkant en de andere in de boomgaard erop krijgen.
En verder: is Julia naar de kapper geweest. Ze wilde al zo lang eens naar de kapper, maar wij waren eigenlijk zo blij met haar staartjes en knotjes. Maar goed, het haar klitte erg en dat was natuurlijk lastig, elke ochtend opnieuw. Dus mocht ze gisteren naar de kapper. En dit is haar nieuwe look. Ze is er echt heel blij mee en kijkt wel honderd keer in de spiegel en draait er dan zo'n echt meisjesrondje bij.
Zoals beloofd maakte ik nog een schortje voor Puk. Het thema op school is "lekker eten" Voor het volgende thema heeft Puk een zwembroek en bikini nodig. Ahum, hoe zit dat nu? Wordt vervolgd......................................................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten